DIREKTAN ISPIS NA ODJEĆU

DTG PRINT

Radi se o uređaju koji spada u kategoriju DTG (direct to garment) pisača, s kojim smo zaokružili naš program završne obrade tekstilnih proizvoda. Naime, DTG printeri najbolju primjenu imaju kod višebojnog tiska na pamučne proizvode, majice dugih i kratkih rukava, majice s kapuljačama, u malim i srednjim serijama (1-50 komada). 

Proizvodi koji se najčešće izrađuju putem DTG pisača su promotivne majice, majice za maturante, navijačke majice, majice za klubove, suvenirske majice, majice za rođendanske poklone i slično. 

Sublimacijski tisak

Sublimacijski tisak koji koristimo u Fotexu, je tehnika kojom se zamišljeni dizajn prvo ispisuje na papir, a zatim se, na visokim temperaturama u rotacijskoj preši, motiv preslikava na pletiva i tkanine koje koristimo za izradu odjeće, zastava, bannera i drugih proizvoda.

Prednosti ove tehnike su:

- beskonačna paleta boja

- fotografska preciznost ispisa

- mogućnost izrade malih serija

https://www.youtube.com/watch?v=Dv6zyCpLTKQ

Tisak na odjeću (majice, trenirke, hlače.. )

Jednobojni tisak izrađuje se izrezivanjem motiva iz jednobojnih folija različitih boja koji se zatim pod određenom temperaturom i pritiskom aplicira na odjeću. Boja tiska je ograničena na boju folije

Višebojni tisak izrađuje se printanjem a zatim izrezivanjem motiva na posebnu vrstu folije koji se također apliciraju na odjeću pod određenom temperaturom i pritiskom. Kod ovog načina nema ograničenja u boji već je ona beskonaćna.

Naljepnice i etikete

Naljepnice za pehare, medalje, etikete za boce te sve vrste naljepnica po želji kupca..

Plakati

Printanje plakata različitih dimenzija do širine 130cm

Reklame na tablama (Forex, plexi, lim..)

izrezivanje iz jednobojnih folija

višebojna grafika printana na samoljepljivoj bijeloj foliji

Oslikavanje izloga

Oslikavanje izloga savršen je način za privlačenje kupca, oglašavanje vašeg brenda ili pak kratkoročno naglašavanje nekih akcija i slično..

izrezivanje iz jednobojnih folija (color ili pjeskarena) višebojna grafika na rupičastoj “Window” ili pjeskarenoj foliji.

Oslikavanje vozila

Jednobojne reklame za vozila

Jednobojne reklame za vozila izrađuju se izrezivanjem iz folija različitih boja. Najčešće su to prijevozi za vlastite potrebe, nazivi tvrtki, brojevi telefona, mail adrese...

Višebojne reklame na bijeloj monomernoj ili rupičastoj “Window” foliji

Višebojne reklame izrađuju se printanjem različitih grafika na određenu bijelu foliju. Window folija koristi se za ljepljenje na stakla vozila dok se bijela monomerna koristi za oslikavanje ostatka vozila.. Window folija osim što upotpunjuje dizajn grafike, smanjuje vidljivost iz vana prema unutra (one way vision), dok se iz nutra savršeno vidi van. S time ujedno i smanjuje zagrijavanje unutrašnjosti vozila.

Privremene naljepnice za vozila

Magic grip folija

Magic Grip folija temelji se na bijelom polipropilenskom filmu. Zbog mikro usisne tehnologije lako se pričvršćuje na glatke površine te prilikom otklanjanja ne ostavlja tragove ljepila. Također može se više puta upotrebljavati (odljepiti i zaljepiti) Najčešće primjene su kod kratkoročnih promocija.

Magnetna folija

Magnetna folija je kao i magic grip samo što umjesto ljepila ima magnet kojim se pričvrćuje na površinu.

Ova web-lokacija upotrebljava kolačiće (cookies), te njezinim korištenjem prihvaćate upotrebu kolačića